Review {0.10} The Vampire diaries

19. května 2013 v 17:39 | Adele. ▲ |  other.
ahooj :3. ach jo - zítra škola :/. vůbec se mi tam nechce.. Včera večer jsem se koukala asi na 5 dílů upířích deníků♥. jsem teprve v první sérii, ale je to úžasnej seriál, proto na něj dělám i recenzi :'3. dneska jsem byla u nejlepší kámošky, užili jsme si to^^ :D.

T H E__V A M P I R E__D I A R I E S
Drama // Horor

•Obsah:
Do městečka Mystic Falls se vrací jeho původní obyvatel, více než 160 let starý upír, Stefan Salvatore, který touží po poznání mladé Eleny Gilbert. Ta mu totiž připomíná jeho starou lásku Katherine. V jeho šlépějích ale město svou přítomností poctí i Stefanov bratr Damon, který mu před dávnými částmi přislíbil udělat ze života peklo. Postupem času se však v Mystic Falls začnou vyskytovat i problémy většího kalibru než jen prostá, sourozenecká rivalita. Dokáží bratři Salvatorovi odhodit staré spory za hlavu a spojit se proti hrozbám, které neustále ohrožují jejich rodné město?

•Hodnocení ostatních: 69% (28. nejoblibenější seriál)

•Mé hodnocení: Mě osobně tento seriál ohromně naplňuje, děj není nudný a seriály nebo filmy s upíry miluju. Pro mě rozhodně jeden z nejlepší seriálů! =90%

// já osobně se koukám na pc v angličtine s titulkami a stahuji na ulož.to DOPORUČUJI!!!!! //

Viděli jste tento seriál? Váš názor na něj? Souhlasíte s hodnocením?



 


Komentáře

1 Annie | Web | 19. května 2013 v 17:43 | Reagovat

Miluju upíří deníky, nejlepší je 4 řada, ale teďka mě to už nějak netankuje jako předtím. Ale i tak se ráda kouknu na nějaký díly :)

2 Krissi* | Web | 19. května 2013 v 17:43 | Reagovat

sleduju, viděla jsem všechny díly, southlasím se tvým názorem ;) ♥

3 T3a | Web | 19. května 2013 v 17:45 | Reagovat

TVD miluju ho.. V originálním znění to je lepší než v CZ, ale čas od času se kouknu na tu v Cz :D a i ty knihy jsou stejně dobré jako seriál!!

4 Lukra | Web | 19. května 2013 v 17:59 | Reagovat

Poznáš ságu Hry o život? Chcel si si niekedy vyskúšať, aké je to žiť v Paneme, bojovať o prežitie a proti klamstvám vlády? Navštív našu stránku. S nami sa môžeš stať vyvoleným, žiť v chudobe, no aj v bohatstve. Panem vás potrebuje!
-----------------------------
Váš tím RPG-HungerGames Faith & Lukra :)

5 Gabča | Web | 19. května 2013 v 18:04 | Reagovat

mě osobně upíři nějak neberou, ale tento na tento seriál se dívám ráda.. :))
podle mě patří obrovský dík nině, protože to její stvárnění téhle role je prostě neskutečné..:))
v hodnocení se shodnem ;))

6 Suzí.† | Web | 19. května 2013 v 18:05 | Reagovat

Ty animačky jsou krásné a Nina je strašně krásná holka:)

7 Chemical Angel | Web | 19. května 2013 v 18:14 | Reagovat

miluem ten serál je upne skvelí.. ♥ najlepší.. skvelý a tá 4. sérua sa fakt podarila..uplne ! :)

8 L-lenass | Web | 19. května 2013 v 18:20 | Reagovat

Nedávno jsem viděla jeden díl tohoto seriálu..celkem mě to zaujalo :-)

9 Charlott | Web | 19. května 2013 v 18:46 | Reagovat

TVD miluju :* čekám na každý pátek, kdy se budu moct podívat na další díl, teď to bylo hrozný :( ale nebudu předbíhat
poslední dobou už mi to nepřijde zas tak dobré jako dříve, ale i tak je to jeden z mých nejoblíbenějších seriál :) a jsem tým Stelena! :D

10 splaime | Web | 19. května 2013 v 18:47 | Reagovat

Ja Upírie Denníky nepozerám, ale čítala som knihu, aj keď len prvú časť, a bavilo ma to. :)

11 Raspberry. | Web | 19. května 2013 v 19:00 | Reagovat

Hm a komu by se do školy chtělo:D
TVD ♥ Awww taky na ně koukám, po PLL je to nejvíc skvělej seriál:) Jo a recenze je pěkná:).

12 ~Aria | Web | 19. května 2013 v 19:29 | Reagovat

seriál znám :) ale ještě jsem se na něho neodhodlala podívat :)
možná že si nejdřív přečtu knihy a až potom zkouknu nějaký ten díl :) .

13 ♥Lara | Web | 19. května 2013 v 19:52 | Reagovat

Já bych dala tak 98% jelikož občas mi tam něco vadí a navíc na mojí milovanou GG nic nemá :D Asi jsem zlá ale je to tak :D

14 bebs. | Web | 19. května 2013 v 20:01 | Reagovat

ešte som to nevidela, odkladám si to na prázdniny :D

15 Romi | E-mail | Web | 19. května 2013 v 21:59 | Reagovat

super seriál zbožnuji

16 S-hejvi | Web | 19. května 2013 v 23:12 | Reagovat

já ten seriál miluju!:)

17 J@ckie | Web | 19. května 2013 v 23:19 | Reagovat

já to tuším četla a dobrý.
super design!:)

18 Theodora | Web | 19. května 2013 v 23:37 | Reagovat

o škole mi ani nemluv asi si hodím pauzu na pondělí:D uuu Damond:O miluji toho upíra :DD

19 Lůca | Web | 20. května 2013 v 13:00 | Reagovat

Taky jsem nedávno koukala...:)

20 DenDa. | Web | 20. května 2013 v 14:17 | Reagovat

tvd upe miluju <3 taky jsem se nedávno koukala ;)

21 Olja:) | Web | 20. května 2013 v 15:12 | Reagovat

Seriál jsem dřív hrozně žrala .. pak z toho chvíli byla blbost ale tím posledním dílem si to zase hodně vylepšili! každopádně na to nepřestanu koukat už kvůli Damonovi :D♥

22 Barush | Web | 20. května 2013 v 18:38 | Reagovat

Moc pěkně napsaný článek ;)
Prosím oplať

23 Less | Web | 20. května 2013 v 20:15 | Reagovat

Ano seriál znám,viděla jsem celé dvě serie,ale zase jsem začala odznova ;)

24 Markét Darllet | E-mail | Web | 20. května 2013 v 21:30 | Reagovat

Nevím proč, ale TVD jsem nikdy neměla potřebu vidět. A když jsem na to narazila, tak jsem to přepnula. :D Mám radši jiný žánry než s upírama. :)

25 N* | Web | 20. května 2013 v 21:41 | Reagovat

Škoda, že mě tento seriál nikdy nechytl. Vlastně mě nikdy nechytl žádnej seriál tak moc, abych se vždycky těšila na další díl :D

26 H. | Web | 21. května 2013 v 18:03 | Reagovat

já když jsem na ten seriál začala koukat ( bylo mi 13..) uplně jse ho milovala, ale teď (15) mě začíná čím dál tím víc omrzovat :/

27 Adiw | Web | 22. května 2013 v 20:36 | Reagovat

Nesledujem, no ja už tak nejako celkovo veľmi nesledujem televíziu. Väčšinou tam nie je nič normálne. Sem tam sa nájde moja "topka" z detstva, no ako kedy. Vyzerá celkom dobre, možno sa niekedy pozriem.

28 Dark Sayu | Web | 22. května 2013 v 20:56 | Reagovat

Upíří Deníky mám ráda, i když mě to čím dál víc přestává bavit :D nevím ani přesně čím to je, ale ty první dvě série mě bavili o dost víc:) navíc jsem momentálně závislá na jiném upířím seriálu, a to True Blood :D:)

29 Zasněná | Web | 25. května 2013 v 17:34 | Reagovat

Taky koukám na TVD a to pravidelně. :) Začala jsem s tím, když se točila druhá série, takže jsem dokoukala první a pak to jelo.. :) S hodnocením souhlasím. Je to skvělý seroš a dá se na něj koukat. Akorát je škoda, že pátou sérii budou dávat až zas od podzimu. No závidím ti, protože ty máš plno dílů ještě před sebou a já musím čekat. :D Jinak přeju hezkou podívanou. :)Máš se na co těšit!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama