Review {0.9} Hotel Transylvánia

24. dubna 2013 v 12:19 | Adele. ▲ |  other.
Ahoj;3. Tak včera jsem se nakonec nedívala na Harryho (nestáhl se mi), ale na Hotel Transylvánie, kterej jsem taky chtěla déle vidět, chtěla jsem na něj jít do kina, ale prostě nebyl čas bo co.. ;D Dneska jsem zase nešla do školy O.o. Ale jako zítra bych už do školy jít chtěla^^. Protože jako být doma kvůli debilní bolesti hlavy se mi fakt moc nechce, ale už se to lepší, takže super ;3.
Včera jsem nenapsala, protože nabyla nálada, takže tak. Mějte se a k recenzi :3 :

H O T E L__T R A N S Y L V Á N I A
Animovaný // Komedie // Rodinný

•Obsah:
Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie - luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa (tedy Frankenstein, Mumie, vlkodlaci, Zombie, neviditelný muž a spoustu dalších) dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu Transylvánie: aby ochránil Mavis, svojí milovanou náctiletou dceru. Jako většina teenagerů i Mavis chce opustit hnízdo a prozkoumávat velký svět za hranicemi hotelu. Jenže to je myšlenka, která Draculu skutečně děsí! A navíc se blíží termín, kdy se budou ve velkém stylu slavit narozeniny jeho milované Mavis a v hotelu se nečekaně objeví člověk…

•Hodnocení ostatních: 74%

•Mé hodnocení:
Mě se podobné animované filmy líbí, takže tento film mě nezklamal. Byly tam super hrášky, bylo to hezký, vtipný, jednou i smutný. Mě to rozhodně nezklamalo, ale asi mě nějak ani nenadchl, ale líbil se mi to rozhodně ano. Ale prostě mě ty hlášky hrozně rozesmály, takže ty dostávájí skoro půlku procent. =80%

Viděli jste tento film? Váš názor na něj? Souhlasíte s hodnocením?




:D :3
 


Komentáře

1 -T. | Web | 24. dubna 2013 v 12:52 | Reagovat

Viděla jsem ho, přijde mi to velice roztomilé:)
Určite ho musím pustit i neteři, bude nadšená. Končeně i nějaká "pohádka" ze 21. století, ve které se nezabíjí.

2 Vaness . | Web | 24. dubna 2013 v 13:24 | Reagovat

Já moc nemám ráda animovaný filmy , ale některý animačky vypadají roztomile ^^

3 Denisa | Web | 24. dubna 2013 v 14:42 | Reagovat

Byla jsem na tom v kině s přítelem a zatím asi nejlepší animák co jsem poslední dobou viděla:-D

4 N. | Web | 24. dubna 2013 v 15:40 | Reagovat

Nejsem si jistá, jestli jsem to viděla...ale zrovna o tom dneska mluvila kámoška ve škole:)

5 Ann xP | Web | 24. dubna 2013 v 15:42 | Reagovat

Neviděla jsem :')

6 Olja:) | Web | 24. dubna 2013 v 16:43 | Reagovat

To jsem neviděla ale zbožňuju animáky :3

7 Dark Sayu | Web | 24. dubna 2013 v 16:57 | Reagovat

pěkné animace:) tenhle film jsem ještě neviděla:)

8 Adiw | Web | 24. dubna 2013 v 17:18 | Reagovat

Nevidela som, ale niekedy, keď bude čas si ho možno pozriem :)

9 Charlott | Web | 24. dubna 2013 v 17:20 | Reagovat

strašně moc jsem se na to chtěla podívat, ale nějak jsem zapomněla :D dracula je boží příběh, takže do tohohle chci jít :)

10 Bee♥ | Web | 24. dubna 2013 v 18:20 | Reagovat

nemám ráda animáčky :D bojím se jich :D:D

11 Kess | Web | 24. dubna 2013 v 19:08 | Reagovat

film jsem neviděla :)

12 Molly | Web | 24. dubna 2013 v 19:49 | Reagovat

zlatko co máš za písmo? :D

13 N* | Web | 24. dubna 2013 v 20:25 | Reagovat

Byla jsem na tom v kině a úplně nejlepší ♥:D !!!

14 Kali | Web | 24. dubna 2013 v 20:28 | Reagovat

Nedávno jsem se na to koukala se ségrou:3 Mě se to teda hrozně líbilo,sice mi je 14,ale miluju takovýhle pohádky:D:3 Celkem jsem se u toho zasmála:D Jenom jsem se tě chtěla ještě zeptat,jestli teda spřátelíš?..Okomentovala si mi článek (za což ti samozřejmě moc děkuju:)),ale moc ráda bych s tebou spřátelila,dej mi prosím vědět:)

15 Baush | Web | 24. dubna 2013 v 20:35 | Reagovat

Eeeeh já to chci tak strašně vidět! Kde si to stáhla? :))

16 Peťula** | Web | 24. dubna 2013 v 20:42 | Reagovat

Ahoj :)
Na mém blogu teď probíhá přihlášení do SONJF (soutěž o nejlepší jarní fotku)
Pokud ráda fotíš a ráda soutěžíš, přihlaš se
Budu jen ráda :)
ZDE: http://petulapetula.blog.cz/1304/sonjf-prihlaska-bleskovka

pěkná pohádka, líbilo se mi to

17 Robyn Fenty | E-mail | Web | 24. dubna 2013 v 21:22 | Reagovat

To jsem teď akorát nedávno viděla úžasnej film :-) fakt jsem se u toho nasmála :-)

18 J@ckie | Web | 25. dubna 2013 v 6:29 | Reagovat

Jé, animák?:D mrknu, díky za tip!:)

19 violeta. | Web | 25. dubna 2013 v 14:27 | Reagovat

vypadá to kouzelně, už sem to chtěla vidět delší dobu. Taky se mi líbí takovýhle animovaný filmy, a mám ráda téma upíři, soo..:D

20 Ann xP | Web | 25. dubna 2013 v 16:05 | Reagovat

Občas? :D Já každej den! :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama