Review {0.8} On je fakt boží.

22. dubna 2013 v 15:15 | Adele. ▲ |  other.

Ahoj, tak jsem dorazila zdráva nemocná, ale nadšená ze super víkendu s mou třídou ;3. Víkend byl super, užila jsem si ho skvěle, asi tak jako před týdnem 'jazykáč'. ^^ takže jsem fakt ráda, že jsem tam jela. ^^ Sranda největší tam, wtf. :D:D. Měli jsme i menší diskotéku, takovej trapas jenom naše třída *.*
Jen mě naštvalo, že jsem nemocná, naštěstí mě trošku začala bolet hlava až ve vlaku asi 15 minut než jsme dorazili domů, tak fajn^^. Mám rýmu jak *****, trošku kašel a zvýšenou horečku :/. Tak, ale lepší než 40 jako při angíně/chřipce -FUUU. :D. ->Právě si stahuju Harry Potter a Relikvie Smrti 2, konečně jsem to našla, takže zítra asi zase recenze... (pokud se mi
ten film stáhne v pohodě :O) Zítra budu asi ještě doma no, i když příjdu o čtvrtletku z češtiny, tak si to napíšu jindy no, ale lepší než trpět ve škole s rýmou a aby mi bylo blbě a ještě tu písemku napíšu na 5 ne :O. by potěšilo. -__- tak uvidim no. dneska jenom válení^^. ale nebaví mě tobejt nemocná, bolí mě všechno, to bych radši byl zdravá a byla ve škole :O. no nic. se mějte ;* a k recenzi:

O N__J E__F A K T__B O Ž Í
Komedie // Drama

•Obsah:
Před dovršením patnáctých narozenin upoutá dospívající Georgii nový kluk ve škole, "nádherný sexuální bůh" Robbie, člen kapely Stiffa Dylanse. Naneštěstí si už Robbie smluvil rande s Georginou úhlavní rivalkou: blonďatou a perfektní Lindsay. Se svými skvělými, avšak bezradnými rodiči, nádherně oblečenou kočkou Argus a s holčičí četou Ace Gang si Georgia vymyslí plán jak sbalit fantastického kluka a mít nejlepší narozeniny všech dob!

•Hodnocení ostatních: 53%

•Mé hodnocení:
Mě se film líbil hodně. Mám ráda podobné filmy, prostě takové teenagerské. Nevím kdo to na webových stránkách hodnotí, ale rozhodně bych tomuto film nedala 53% (to je jak s LOLem (film), ten má 55%..). Tenhle film je můj 2. nejoblibenější, rozhodně ho doporučuji. Viděla jsme ho už asi popátý a pořád mě baví. =90%

Viděli jste tento film? Váš názor na něj? Souhlasíte s hodnocením?



to je zlatý
 


Komentáře

1 Pájun^^ | E-mail | Web | 22. dubna 2013 v 15:42 | Reagovat

No tak aspoň že tě hlava nebolela celou cestu, jinak na recenzi se samozdřejmě jako vždy těším:).
S tou recenzí na 'On je fakt boží' souhlasím:) Hlavně souhlasím s tím že by to nemělo mít 53% -.-

2 N* | Web | 22. dubna 2013 v 16:36 | Reagovat

Domácí muffiny jsem ještě nedělala, ale těším se, až je zkusím ♥

3 Nia Creep | Web | 22. dubna 2013 v 17:05 | Reagovat

On je fakt boží!:)
Miluju ten film ale ta holčina s tim klofanem :DD jako se mi k němu moc nehodí no:)

4 Vaness . | Web | 22. dubna 2013 v 17:40 | Reagovat

Nejdřív se mi ten film moc nelíbil , protože se mi nelíbily ty holky.. ale potom mi došlo , že ten film poukazuje na to , že nemusíš bejt nejkrásnější holka aby si mohla bejt šťastná s klukem :))
Dokonalej film ! <333333

5 Kess | Web | 22. dubna 2013 v 17:42 | Reagovat

už stahuju :)
Jinak Trdelník mužu vždy, ne jenom na vánoce :D :)

6 Dark Sayu | Web | 22. dubna 2013 v 17:47 | Reagovat

kdysi jsem tenhle film viděla, není špatný:) já naopak moc tyhle "teenagerské" filmy nemusím :D občas na nějaký z nich kouknu na odreagovačku, ale moc je nevyhledávám:)
jinak je fajn, že sis víkend užila:) a brzo se uzdrav!;)

7 N. | Web | 22. dubna 2013 v 17:54 | Reagovat

Tak to je super, že sis to užila:)
Na ten film jsme se příležitostně koukaly na adapťáku po nocích a místo diskotéky, jsme takový nesociální:D
Já jsem si to musela stáhnout a kouknout se na to.
Líbilo se mi to, ale nebylo to úplně ono. Ale bylo to hezký^^

8 Denďa | Web | 22. dubna 2013 v 18:27 | Reagovat

ten film miluju <3

9 -T. | Web | 22. dubna 2013 v 18:32 | Reagovat

Taky chodím nemocná do školy, buď v klidu :D

Ten film mám staženej na PC, byla jsem na něm v kině.
Moc se mi to líbilo, miluju filmy pro teeny :)

10 H. | Web | 22. dubna 2013 v 18:33 | Reagovat

Viděla jsem ho ! :) Když jsem byla menší tak jsem ten film maximálně žrala! :)

11 Annie :3 | Web | 22. dubna 2013 v 18:34 | Reagovat

Film jsem viděla. Taky jsem ti ho doporučila, že :DD Hodnocení bych trochu dala do záporného tvaru ale jinak super ;)

12 Adiw | Web | 22. dubna 2013 v 18:35 | Reagovat

Tak skoré uzdravenie, ja som ten film nevidela, ale asi je dobrý. Keď sme  jazykových kurzov, ja asi budem celý August chodiť do jazykovky. Veľmi by som chcela do zahraničia, ale nie každý má len tak po ruke cez 2000€...

13 Mauglí* | Web | 22. dubna 2013 v 18:38 | Reagovat

Já se na ten film chtěla už tolikrát kouknout, ale pořád jsem si nějak nenašla čas. Snad to co nejdřív napravím :'D

14 Niallerka. | Web | 22. dubna 2013 v 18:46 | Reagovat

Taky mám rýmu a kašel, ale to je kvůli alergii. -,- Brzo se uzdrav. :)
Haha, zrovna jsme se na to před chvilkou s kámoškou dívali. Je to super, fakt. :3333
Ten film musím vidět..ten kluk je ňuňatej. :33^^

15 J@ckie | Web | 22. dubna 2013 v 19:28 | Reagovat

neznám. stáhnu, díky za tip:)
eh,díky za pochvalu, je cute!:)

16 . | Web | 22. dubna 2013 v 20:11 | Reagovat

To je super film na odreagování .. mám radši drama a sci-fi, ale ten kluk JE FAKT BOŽÍ! :D

17 Olja:) | Web | 22. dubna 2013 v 20:25 | Reagovat

Takovej klasickej romantickej film s happyendem kterej v normálním světě nebývá :D

18 Baush | Web | 22. dubna 2013 v 20:47 | Reagovat

Tak se hlavně uzdrav ;)
Tenhle typ filmů asi není moc pro mě, ale ten kluk je roztomilej :))

19 michaeela | E-mail | Web | 22. dubna 2013 v 21:57 | Reagovat

Moc děkuju!
Film jsem viděla, už několikrát. A hrozně se mi líbí. Zbožňuju takové filmy. Hlavně ten kluk, je sladkej :D :-*

20 Gabča | Web | 23. dubna 2013 v 6:40 | Reagovat

doufám, že se brzo uzdravíš. Musíš prostě!! :D
Film jsem už viděla, mě se takové filmy moc nelíbí. Protože už od začátku víš, že ti dva spolu skončí, prostě dobrý konec. Podle mě by měl ten příběh být trošku jako detektivní story. Nic nevědět, jenom tušit. Ale docela mě pobavilo, to stou částí, kde se chodili učit líbat k tomu klukovi.. :DD

21 Ann xP | Web | 23. dubna 2013 v 15:49 | Reagovat

Viděla jsem a je to takovej průmer :)

22 gσσfy | Web | 23. dubna 2013 v 15:58 | Reagovat

ten film je závislost, prostě miluju filmy jako je lol, john tucker musí zemřít, nebo on je fakt boží:D prostě takový ty filmy ze středních škol:D:)

23 z-deniku-prostitutky | 23. dubna 2013 v 19:15 | Reagovat

Já film viděla a líbil se mi byl jiný než ostatní filmy pro náctileté :)
Jinak druhá část Harryho je naprosto boží tak napínavá no prostě úžasná :) a supr že  sis to se spolužáky užila :)

24 z-deniku-prostitutky | 23. dubna 2013 v 19:16 | Reagovat

jinak web z-deniku-prostitutky.blog.cz

25 -A, Adell | Web | 23. dubna 2013 v 19:28 | Reagovat

ten film je boží♥ četla jsem i knížku a ta je ještě božejší:)

26 Carol.✝ | Web | 23. dubna 2013 v 20:29 | Reagovat

Nechceš spřátelit? :) Máš úžasný blog .)

27 Snickerska. | Web | 23. dubna 2013 v 20:55 | Reagovat

Ten film je dokonalej. koukala jsem se na něho jednu dobu každej den 2x. Néé, vůbec jsem nebyla zabouchlá do toho kluka- Aarona Johnsona :DD♥

28 Kali | Web | 23. dubna 2013 v 21:03 | Reagovat

Spřátelíš?Máš skvělý články,strašně mě baví tvůj blog!!:) ozvy se mi,prosím
Viděla jsem ten film už asi stokrát<3:D Pro mě je to jeden z nejlepších filmů,miluju takovýhle filmy!!!:)

29 Simi | E-mail | Web | 24. dubna 2013 v 5:52 | Reagovat

Ten film sem videla :D

30 Danny | Web | 24. dubna 2013 v 10:03 | Reagovat

On je fakt  boží jsem viděla- a je to boží :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama