Review {0.7} Mocný vládce Oz & Jeden den v New Yorku + Diary - my birhtday party <3.

7. dubna 2013 v 9:26 | Adele. ▲ |  other.
ahoj. ^^ miluju tu písničku, ach. dokonalá. :'3 chce se mi z ní brečet. zamilovaný. :/ dost smutku -> :D včera jsem měla teda tu oslavu, bylo to super :'3. Byli jsme v kině, pak v Mcdonaldu, takže suuuper^^. Dívali jsme se i doma na film Jeden den v New Yorku, který jsme viděli jen do půlky, pak jsme si radši psali s různýma lidma na faceboočku :'3.. Ale já ho ještě dokoukala sama, takže je i na něj recenze :3. Bylo to super no, užili jsme si to, dostala jsem tričko s americkou vlajkou (ve tvaru srdce), milku a moustache náhrdelník (fotka - instagram).! :3 ještě jednou dík :**. odpoledne pojedu do Novejch Butovic, do OC, protože potřebuju "sovčelku". protože příští týden (ze čtvrtka do pátku) jedu opět na jazykáč, už jsem takhle byla i na podzim a přípříští týden jedu na to samé místo jenom jen s mojí třídou, takže tu dva víkendy a 4 dny nebudu ^^. pak v květnu nebo v červnu (?) jedu na týden na ŠVP a pak letní prázniny, to budu 3 týdny na táboře (:O) a pak pojedu (asi) k moři^^. takže jako neni čas moc no.. :D tak ale chystám se určitě něco přednastavit)). oujéé, tak už k recenzi DVOU filmůů, mějte se :*

M O C N Ý__V L Á D C E__O Z
Fantasy // Akční
Recenze filmů: Mocný vládce Oz a Jeden den v New Yorku v CČ! :3


•Obsah:
Když se Oscar Diggs (James Franco), druhořadý cirkusový kouzelník s pochybnou morálkou, dostane z prašného Kansasu do životem pulsující Země Oz, myslí si, že vyhrál v loterii. Sláva a bohatství jsou jeho, dokud nepotká tři čarodějky: Theodoru (Mila Kunis), Evanoru (Rachel Weisz) a Glindu (Michelle Williams). Oscar se nechtěně zaplete do velikých problémů, kterým čelí země Oz a její obyvatelé, a musí se naučit odlišovat dobré lidi od zlých dřív, než bude příliš pozdě. Kouzelník postupně využívá své magické umění a vynalézavost, aby se proměnil ve věhlasného a mocného čaroděje a především v lepšího člověka.

•Hodnocení ostatních: 65%

•Mé hodnocení:
Mě se film líbil. Bylo to podobné jako Alenka v říši divů (protože režisér tohoto filmu, byl producent filmu Alenka..). Zaujal mě i celkem černobílý začátek filmu, ale ulevila jsem si, když byl barevný. Bylo tam hodně animovaných efektů apod, ale i tak se mi to líbilo. Rozhodně nejsem zklamaná, že jsem na to šla do kina, jsem spíše potěšená. Jen mě udivilo, že film trval skoro 2 hodiny a čtvrt. Ale zalíbil se mi zajímavý i celkem složitý děj. Doporučuji. =77%

J E D E N__D E N__V__N E W__Y O R K U
Akční // Komedie // Rodinný // Dobrodružný
cz trailer

•Obsah:
Jeden den v New Yorku, nová akční komedie v hlavních rolích se sestrami Mary-Kate a Ashley Olsenovými, vypráví příběh dvou sedmnáctiletých sester Jane a Roxany Ryanových, které se jednoho nezapomenutelného dne vydávají na bláznivou honičku ulicemi, metrem a stokami Manhatanu. Upjatá ambiciózní perfekcinonistka Jane (Ashley Olsen) je pravým opakem své volnomyšlenkářské sestry Roxy (Mary-Kate Olsen), která hraje v rockové kapele a většinu času tráví za školou. Jednoho dne se obě sestry vydávají do New Yorku, aby si splnily své sny. Jane se chce pokusit získat stipendium na Oxford a Roxy zase plánuje proniknout na natáčení videoklipu skupiny Simple Plan a podstrčit producentů demonahrávku své kapely. Plány obou sester jsou však náhle ohroženy hned z několika stran - Roxy se náhodou dostane do ruky chip na vyrábění pirátských kopií, po kterém jde zdejší mafie a navíc ji pronásleduje šílený agent pro boj se záškoláctvím Max Lomax, který se fixně upnul na myšlenku, že musí vždy unikající Roxy prostě dostat. Během honičky navíc obě dívky potkávají také pár zajímavých chlapсů :) a začíná jim docházet, že strávit pro změnu po dlouhé době den spolu nemusí být zas až tak nepříjemné...Avšak co jejich sny? Podaří se dívkám během jednoho dne v New Yorku je uskutečnit? Stát se může cokoliv...

•Hodnocení ostatních: 42%

•Mé hodnocení:
"Olsenky" mám ve filmech ráda. I když je film starší (r.2004), tak i myslím, že je film vtipný. Asi nebude patřit mezi mé nejoblibenější, to ne, ale rozhodně mezi ty dobré patřit asi bude. Mě teda tento film nezklamal, ale asi moc ani neoslovil, prostě normální komedie. =55%

Viděli jste tyto filmy? Váš názor na ně? Souhlasíte s hodnocením?

 


Komentáře

1 *Monča* | Web | 7. dubna 2013 v 9:34 | Reagovat

Ja milujem filmy s Olsenkami :) Detstvo

2 N. | Web | 7. dubna 2013 v 9:45 | Reagovat

Jo, dávám na blog knížky, který většina lidí nečetla, ale zase některý, který zná každej...no prostě všechny, co čtu:)

Vypadá to, že sis to užila:)V tom kině to muselo být super, Mocný vládce  Oz zní dost dobře, možná bych na to i zašla:)
Ten druhej film neznám, ale taky nemusí bejt špatnej:)

3 Niallerka. | Web | 7. dubna 2013 v 10:06 | Reagovat

Je dobře, že jste si to užily. :):3
Jeden den v New Yorku je skvělej film. :3
Mocný vládce Oz jsem ještě neviděla, ale chystám se, protože to plno lidí doporučuje. :D

4 Kess | Web | 7. dubna 2013 v 10:10 | Reagovat

písnička je užasné :) Jeden den v New Yourku taktéž:) super film :)

5 Pájun^^ | E-mail | Web | 7. dubna 2013 v 10:15 | Reagovat

Wow koukám že máš před prázdninama a dokonce i o prázdninách dost nabito. Jak píšeš tak oslavu jste si užily, ten moustache je krásný:3 Mocného vládce Oze jsem neviděla:D ... ale Jeden Den v New Yorku je můj hodně oblíbený film:) Pěkný recenze:)

6 Roni* | E-mail | Web | 7. dubna 2013 v 10:33 | Reagovat

Viděla jsem jen Jeden den v NY a to už před nějakýma lety. :D Dřív jsem Olsenky měla ráda, hlavně v Sestry na Bahamách. ;)

7 WeirdBitch† | Web | 7. dubna 2013 v 11:28 | Reagovat

mocná vladce oz jsem nevidela,uvazuju ze si to stahnu:))
jeden den v NYC jsem viděla mockrát,stějně jako všechny filmy,kde jsou mary-kate a ashley olsenovi..dívala jsem se na ně jako malá,ale i ted neomrzí:)

8 Adiw | Web | 7. dubna 2013 v 11:29 | Reagovat

Mocného vládcu Oz som nevidela, ale vyzerá pekne. Mne sa Alica v krajine zázrakov veľmi páčila, tak sa teším aj na tento film. Tento film s Olsenkami som videla iba na začiatku. Tie ich filmy sú tak nejako tuctové. Vždy sú v meste, vždy ich niekto prenasleduje a vždy sa do niekoho zaľúbia..

9 amy. | Web | 7. dubna 2013 v 11:33 | Reagovat

tak taký víkend ti závidím. :) čo by som ja za to dala. predpokladám, že ja strávim celú nedeľu s učebnicami v ruke. -.-
víkendy doma sú fajn. akurát, že ja ich mám viac než dosť. :D vidím, že ste sa dobre bavili, tak to treba vždy. :)
tá pesníčka je dokonalá. :3 a ten prívesok moustache je skvelý !
film 'jeden deň v new yorku' som videla najmenej 200 krát a podľa mňa je super. filmy s olsenkami milujem. :)♥

10 padkeslave | Web | 7. dubna 2013 v 11:33 | Reagovat

Krásný design :3

11 Olja:) | Web | 7. dubna 2013 v 11:56 | Reagovat

Miluju Jeden den v New Yorku♥:D aneb ať žijou Olsen filmy :D a na ten první film bych chtěla jít :)

12 Machiina | Web | 7. dubna 2013 v 12:00 | Reagovat

Já mám ráda past na rodiče :DD

13 Bo Boo | Web | 7. dubna 2013 v 12:32 | Reagovat

Jeden den v NY jsem viděla!:)
Jinak máš krásný dessign, máme stejné pozadí :)

14 Say | Web | 7. dubna 2013 v 12:38 | Reagovat

Na jeden den v NY jsem se taky dívala :-D Já v MCdonaldu nebyla snad 100Let..děláš mi chutě :-D

15 A. | Web | 7. dubna 2013 v 13:24 | Reagovat

oba filmy jsem viděla a jsou nádherný!:) a design se mi líbí! krásný blog máš))

16 Bee♥ | Web | 7. dubna 2013 v 14:14 | Reagovat

wow to sem ráda ze se ti libi stejne jako mne))
a myslim ze ten druhej film sem videla, a libilo se mi to. mam hrozne rada Olsenky jeste k tomu ve filmech))

17 mine-version | Web | 7. dubna 2013 v 14:24 | Reagovat

Ten první film jsem neviděla, ale jeden den v NY je úžasnej :)

18 *Shock | Web | 7. dubna 2013 v 16:05 | Reagovat

Na ten " jeden den v new yourku" jsem se koukala :) zajimavý film ,a i mě pobavil. :)

Jé:3 Jinak pěkné fotky na Instagramu!:D :)

19 raven. | Web | 7. dubna 2013 v 16:12 | Reagovat

Musím se na to kouknout:) Jinak design super! :)

20 S-hejvi | Web | 7. dubna 2013 v 16:13 | Reagovat

jeden den v NY je boží film!:))

21 the lizz. | Web | 7. dubna 2013 v 17:44 | Reagovat

mocny vladce oz je děsná blbost :D

22 Elee | Web | 7. dubna 2013 v 18:16 | Reagovat

Jo viděla jsem jeden den v n. je to fakt super film a souchlasím.Opravdu nádherný blog! ;))

23 Mauglí* | Web | 7. dubna 2013 v 19:18 | Reagovat

Ten film jsem neviděla ale docela mě to nalákalo :3 Když bude čas určitě na to kouknu :)
Jeden den v N.Y. Klasikááá♥ Miluju ten film :)
Mumochodem máš moc hezký layout, jak se říká, v jednoduchosti je krása :)

24 Andy | Web | 7. dubna 2013 v 20:03 | Reagovat

Prostě jsem dělala blbosti :D
Jinak jsem to dneska napsala na blog :)

25 Baush | Web | 7. dubna 2013 v 20:31 | Reagovat

Ta písnička je skvělý :))
Mocnýho vládce Oz vidělo hodně lidí a říká, že to je dobrý a že to je jak Alenka, ale nevim Alenka mě moc nebavila, ale asi se na to kouknu :D
Aah Olsenky jako malá jsem na ně koukala :DD

26 N* | Web | 7. dubna 2013 v 21:55 | Reagovat

Jeden den v NY je hezkej, ale jednou vidět stačí :D

27 Matyldakr | Web | 7. dubna 2013 v 22:40 | Reagovat

Ani jeden jsem neviděla, na Mocný vládceOz bych šla do kina, na tu komedii se podívam, vypadá to zajímavě xD

28 Danny | Web | 8. dubna 2013 v 11:35 | Reagovat

Já teda ani jeden též neviděla..:O Ale as se na to juknu:)

29 Lůca | Web | 8. dubna 2013 v 12:40 | Reagovat

Doufám, že sis oslavu užila..
já se teda do Mekáče jen tak nedostanu...ale někdy v květnu jedeme do Ikei, do Ovym tak zajdu i do Meku..:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama