Review {0.6} Harry Potter a Relikvie Smrti: část 1.

31. března 2013 v 10:12 | Adele. ▲ |  other.
Ahoj. x_x Dneska jsem tu s recenzí na film HP 7: 1.část :). Dávali to včera na nově, tak jsem se koukala^^. Nejde mi to totiž stáhnout, tak sjem byla ráda, že to dávali v TV. ^^ Bylo to hrozně smutný :'(. Třeba jak šli k tomu hrobu, kde byli Harryho rodiče, jak zemřel Doby, apod.. :'// Ale bylo to i vtipné, třeba jak byli na ministerstvu kouzel a byli tam jako jiní lidé, Ron byl nejlepší :'D.
Dost o filmu, o něm se dozvíte více, až já zas doblábolím něco z deníčku :D. Mám se fajn, prázdniny utíkají jako voda. už jen zítřek a hurá do školy:P. grr -___- Tak se mějte:* napíšu asi až ve středu ;*

H A R R Y __ P O T T E R __ A __ R E L I K V I E __ S M R T I __ Č Á S T __ 1.
•Obsah:
Harry Potter a Relikvie smrti je sedmým a posledním pokračováním dobrodružství Harryho Pottera, které je očekávanou událostí a bude rozděleno do dvou celovečerních filmů. První část začíná, když se Harry, Ron a Hermiona vydávají na nebezpečnou misi, jejímž cílem je najít a zničit tajemství Voldemortovy nesmrtelnosti - viteály. Spoléhat musí jen sami na sebe, a to víc, než kdy dříve, protože jim už profesoři nepomohou a budou také bez ochrany profesora Brumbála. Navíc jsou mezi nimi temné síly, které se je snaží rozdělit. Mezitím se svět kouzelníků stane nebezpečným místem pro všechny nepřátele Pána zla. Dlouho obávaná válka se zlem začala, Voldemortovi smrtijedi kontrolují ministerstvo kouzel i Bradavice a terorizují a zatýkají všechny, kdo by se jim chtěl postavit. To nejcennější, co Voldemort chce, ale stále hledají: Harryho Pottera. Vyvolený se stal loveným. Smrtijedi hledají Harryho všude, aby ho podle příkazu Voldemorta přivedli... živého. Harryho jedinou nadějí je, že najde viteály dřív, než Voldemort najde jeho. Při pátrání po viteálech objeví starý a téměř zapomenutý příběh - legendu o relikviích smrti. A pokud je legenda pravdivá, mohl by Voldemort získat neomezenou moc a sílu, po které touží.

•Hodnocení ostatních: 73% (175.nejoblíbenější film)

•Mé hodnocení:
Já jsem tento díl ještě nikdy neviděla, takže to byla pro mě premiéra. HP mám ráda a tento díl mě nijak nezklamal. Jen si myslím, že to bylo trošku o ničem. Ale bylo to hrozně dojemné, hezké, občas i vtipné. Tento film určitě patří mezi mé nej, nej. = 85%

Viděli jste tento film? Váš názor na něj? Souhlasíte s hodnocením?


:'(

 


Komentáře

1 Pájun^^ | E-mail | Web | 31. března 2013 v 10:40 | Reagovat

Jo, bylo hrozně smutný jak Doby umřel:'/ S hodnocením samozdřejmě souhlasím:)

2 Dulce Nika | Web | 31. března 2013 v 10:49 | Reagovat

dakujem. dobry film... :) inak nechces spriatelit?

3 Monička Ošívků | Web | 31. března 2013 v 10:51 | Reagovat

Mě bavili asi první 3 díly Harryho, ale pak už mě to přestalo bavit. Nevím proč. Možná proto, že už jsem byla větší a začaly se mi líbit trochu jiné filmy s jinou tematikou.. :)

4 N. | Web | 31. března 2013 v 11:18 | Reagovat

Já jsem to ještě neviděla, nejdřív si to chci přečíst, ale jakmile si všechny díly přečtu (už mi zbývaj jenom tři), tak se na to rozhodně podívám, na všechny!:)
Moment - Dobby umře??:(

5 Niallerka. | Web | 31. března 2013 v 11:18 | Reagovat

Jojojo, Harry je nejlepší. :3 Ale u té scény, kdy Doby zemřel, jsem brečela, jako pětiletá, fakt. Nejsmutnější scéna tam. :(

6 Ann xP | Web | 31. března 2013 v 11:21 | Reagovat

Já mám radši tu 2 část :D Ta první je o ničem. Jakože děje se tam něco, ale nic zajímavýho.

7 M. | Web | 31. března 2013 v 11:39 | Reagovat

mě HP bavi, je to super ! :) ale ta 2 čast mě bavila o neco vic no...

8 Vivianna Suicidal. | Web | 31. března 2013 v 11:48 | Reagovat

Nechápem, ako sa dokážu ľudia tak zmeniť. Z úžasného, blízkeho človeka sa naraz stane zákerný nepriateľ. Rozum sa mi nad tým pozastavuje.
Vážim si to, že sa ti páči. O to mi aj išlo. :)

9 Mish. | Web | 31. března 2013 v 11:50 | Reagovat

miluju Pottera. Ale pro mě zůstane 3.díl nejlepší ze všech. ♥ Chudák Dobby, málem jsem brečela :'( ♥♥

10 ▲ Unicorn. | Web | 31. března 2013 v 11:52 | Reagovat

špatný web, síla zvyku :DD

11 Adiw | Web | 31. března 2013 v 12:01 | Reagovat

Ja osobne som film nevidela, ale vyzerá pekne, takže možno si ho stihnem, až sa bude dať. Inak mi na Slovensku ideme do školy až v stredu :P

12 sissie-apricot | Web | 31. března 2013 v 12:06 | Reagovat

Viděla jsem ho milionkrát. Jak první část, tak druhou. Řekla bych že je to podobné jako ve stmívání. Prostě o ničem ;) v druhém dílu je to lepší. Teda v druhé části. Tohlebyl jen takový rozjezd

13 sissie-apricot | Web | 31. března 2013 v 12:06 | Reagovat

Ale musíte tomurozumět ;) setkala jsem se s lidmy keří ani nevědíco je to viteál :D

14 *Shock | Web | 31. března 2013 v 12:07 | Reagovat

Mě se to hrozně líbilo , a dala bych 1oo% užasnej film , ale na někoho působí hold jinak ;)

15 Kelíns | E-mail | Web | 31. března 2013 v 12:16 | Reagovat

Film se nikdy nevyrovná knížce, ale přesto se mi moc líbil.
Souhlasím s tvým hodnocením, také bych ho tak nějak udělala.
Druhá část sedmého dílu bude, ale strašně smutná. Zemře tam polovina mých oblíbených postav.

16 Anyny | Web | 31. března 2013 v 12:43 | Reagovat

jojo, viděla jsem to a podle mě je to perfektní! :) ale hrozně mi vadí, že Doby umřel jsem u toho brečela ...

17 Monička Ošívků | Web | 31. března 2013 v 12:57 | Reagovat

Děkuju, ale právě ho jdu měnit za jiný (jednodušší).. tenhle mě štve už od začátku :D Mám ho tam sice asi jen týden, ale vážně se na něj už nemůžu koukat :D :D

18 xoxoNelly | Web | 31. března 2013 v 13:04 | Reagovat

Miluju tuhle celou ságu.S  filmem Harry Potter jsem vyrůstala.A kloubok dolů paní Rowlingové,jak všechno takhle napsala.Všechno tak do sebe zapadá a jsou tam i postranní děje.

19 WeirdBitch† | Web | 31. března 2013 v 13:14 | Reagovat

taky jsem se včera dívala..mám tenhle film ráda ale přijde mi,že čím je novejší díl tím je to boužel horší:(

20 alinka77 | Web | 31. března 2013 v 13:24 | Reagovat

fajn film ale podle mě trochu uspěchaný a odbytý.. kniha je na 100% lepší :3

21 alinka77 | Web | 31. března 2013 v 13:24 | Reagovat

[19]: taky si myslím ;)

22 alinka77 | Web | 31. března 2013 v 13:24 | Reagovat

sorry že píšu už třetí koment ale dávám si tě do oblíbených :D

23 Unicorn. | Web | 31. března 2013 v 13:35 | Reagovat

Moc si toho vážím ! :)) Děkuju.

Já bych se k článku, chtěla vyjádřit, ale bohužel se na HP nedívám. :) Viděla jsem možná 3 díly? A moc mě nezaujaly. Každopádně ty obrázky a hlavně ta animace? :) Je to strašně milé.

24 P. | Web | 31. března 2013 v 14:06 | Reagovat

já si myslim že já sem to stahovala na hellspy nebo něco takového ten film už mám dýl tak si to přesně nepamatuju:/

25 kamila. | Web | 31. března 2013 v 14:11 | Reagovat

Mě teda Harry Potter nějak nebere a nebaví mě to:)

26 N* | E-mail | Web | 31. března 2013 v 14:14 | Reagovat

To nejsem jáá :) Ale kéž bych byla :D

27 anna' | Web | 31. března 2013 v 14:38 | Reagovat

viděla jsem všechny díly ze ságy Harryho Pottera. je to prostě úžasný, nesmrtelný:3 dokážeš se na to dívat poněkolikáté a neomrzí. souhlasím s hodnocením. a druhá část je ještě daleko lepší! podívej se:)

28 raven. | Web | 31. března 2013 v 15:53 | Reagovat

Já jsem bohužel viděla jenom kousek..

29 J@ckie | Web | 31. března 2013 v 16:13 | Reagovat

ahoj,
viděla jsem asi půlku, kdy to končilo? myslím, v jaké části:)
mno, ona je to docela depresivní i knížka, z těch sedmi dílů:)

30 Ter. | Web | 31. března 2013 v 16:41 | Reagovat

Všechny knížky i filmy HP jsou neskutečné a procentuálně mi prostě ta stovka nestačí! Je to něco, co se mnou prakticky rostlo [první knížka vydaná 1997, yea:D]. Miluju to!♥
A tenhle díl rozhodně není vyjímka! :D

31 Elizabett | Web | 31. března 2013 v 16:56 | Reagovat

já miluju všechny díly HP, takže i tenhleje můj oblíbený :)
viděla sem ho asi 20krát, byla sem na něm v kině a mám ho doma stáhnutej :D

32 Littlew'ft | Web | 31. března 2013 v 17:20 | Reagovat

No, jak se to vezme.. Mám taky určitě i špatné vlastnosti.. (jako každý) :)

33 Adele. ▲ | Web | 31. března 2013 v 17:35 | Reagovat

[2]: nespřáleluji :)

[4]: jo bohužel jo :(

34 S-hejvi | Web | 31. března 2013 v 17:44 | Reagovat

sákriš ten film naprosto zbožňuju! ať je to první díl do posledního všechny miluju..na Harrym jsem prostě vyrostla a vždycky to pro mě bude jeden z nejlepších filmů..navíc poslední dvoudíl mě dostal jak nejvíc mohl..pecka:))

35 Charlott | Web | 31. března 2013 v 17:59 | Reagovat

taky si myslim ze je to celkem o nicem, ikdyz je to skvely dil.. jako vsechny :)
ale kniha je lepsi :D

36 Scarlett./stoneheart.blog.cz | Web | 31. března 2013 v 18:16 | Reagovat

Já HP strašně miluju. Tenhle díl je prostě perfektní. A moje nejoblíbenější scéna? Jak Harry a Hermiona tancujou ve stanu :3 Stejně si pořád myslím, že by se k sobě hodili. Mimochodem, máš to tu ÚŽASNÝ :)

37 Lůca | Web | 31. března 2013 v 18:54 | Reagovat

Chtěla jsem se na něj včera dívat...bohužel jsem to nestihla :(

38 And^^. | Web | 31. března 2013 v 19:29 | Reagovat

Toho dobbyho je mi líto... Už jsem viděla i ten poslední :D Sice jsem to viděla už hodněkrát ale dívala jsem se na to :) je to supr film. Jo a já jsem z blogu miiss-smile.blog.cz - jsme affs:) a mám nový blog: http://forever-letyourdreams.blog.cz/
tak si mě prosím přepiš :)

39 • Theé | Web | 31. března 2013 v 20:19 | Reagovat

Můj názor na tento film je, že je naprosto boží - dost odlišný od ostatních částí HP a tím taky krásný a originální, moc se mi líbil a druhá část asi ještě víc! :-)

40 ghloee | Web | 31. března 2013 v 21:01 | Reagovat

Ano, viděla jsem ho několikrát. A mé nejoblíbenější díly jsou: První a druhá část Rekvie smrti.
Na konci druhé části jsem se rozbrečela.
Každý rok jsem na HP. chodila do kina.. a teď... se musím s mířit s tím faktem, že se na něj budu muset už koukat jen na obrazovce a ne v kině. Žádný jiný díly už nebudou...
Rrowlingová je pro mě spisovatelka s velkým S. a film s velkým F.

41 Michelle Saddler | Web | 31. března 2013 v 21:40 | Reagovat

Taky jsem na něj včera koukala, je to krásný film. Chtěla jsem vidět i druhou část, tak jsem si ju stáhla a dneska jsem se na ni dívala.
Dobbyho mi bylo hrozně líto :'(

42 Lolitka. | Web | 31. března 2013 v 21:43 | Reagovat

Miluju Harryho. Všechny díly. Můžu se na něj koukat pořád, ikdyž ho znám nazpaměť. Rowlingová má můj maximální obdiv! :) Úžasný film i knížka.

Když zemřel Dobby, tak jsem brečela. Stejně tak na konci druhé části. Krásný film.

43 Denďa | Web | 31. března 2013 v 21:57 | Reagovat

;) ano viděla jsem a moc se mi tento díl líbil ;) tayk mě dostalo jak dobby umřel bylo to tak smutné :( já u toho brečela :D
u harryho pottera sem vyrůstala a vždycky se těšila na další a další díl a tak mě moc mrzí že už jsou natočeny všechny

44 D. | Web | 31. března 2013 v 22:45 | Reagovat

mě tenhle díl moc nenadchl... Spíš se mi líbí ten druhej, tenhle je taková obchuzka  pro ten druhý díl, ale zase na druhou stranu - nebýt tohohle tak nám nedává smysl ten druhej:D
moc zamotaně jsem to napsala:D

45 •Vili | Web | 1. dubna 2013 v 0:05 | Reagovat

Viděla jsem ho a včera jsem se na něj dívala ještě jednou. Ale tenhle díl zrovna moc nemám ráda, pořád jenom chodili, a hledali ty viteály, moc mě to nebavilo... A navíc vždycky na konci, když Bellatrix zabije Dobbyho hrozně moc brečím..
Mnohem víc se mi líbila 2. část. Ale jinak HP zbožňuju :D. Plánuju si udělat den, kdy zkouknu všechny díly :D

46 michal | Web | 1. dubna 2013 v 9:55 | Reagovat

Ahoj,
koukni na web..Najdeš tam slevy a akce v obchodech přehledně na jednom místě.
Navíc můžeš sbírat body, za které získáš poukázky na nákup.Za každý den, kdy se přihlásíte získáte 1 kupíka,Již při samotné registraci získáte 25 kupíků. Dalších 25 kupíků získáte za první nastavení hlídání jakéhokoliv produktu nebo kategorie atp.. Poukázky zasílají vždy ve čtvrtek a můžete je utratit za cokoliv.. super
Vyzkoušej to taky! Tady je odkaz:http://www.kupi.cz/?u=bu6pa

47 Gabča | Web | 1. dubna 2013 v 10:17 | Reagovat

harry je hrdina mého dětství a určitě sme všichni co to tu komentují na něm vyrostli. myslím že tento díl byl asi nejlépe ze všech natočený, teda aspoŇ podle mě ..

48 freedom-is-not-sure | Web | 1. dubna 2013 v 12:34 | Reagovat

Podle mě je relikvie smrti nejlepší ze všech dílů:) škoda,že už je konec

49 te(▲) | Web | 1. dubna 2013 v 12:45 | Reagovat

ahoj, spřáteluješ?:3

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama