Review {0.5} so undercover.

25. března 2013 v 16:30 | Adele. ▲ |  other.
opět zdravím :'3.
dneska tedy s tou recenzí na film So Undercover, na který jsem se v sobotu večer koukala)). Ale teďka jen kratší deníček..^^ Jsem tu jen na rychlo. Musím se jít učit na zítřejší velký test z dějepisu :X a i na fyziku, i když tam budem dělat pokus, tak by to mělo bejt fajn'). dnešek byl v pohodě.. dozvěděli jsme se známky z angličtiny a já mám 1,1,1,2 :D:'3 největší šprt světa jojo..^^ to jsme já :D.. (ano, opět něco pro zasmání:D:D). se tu mějte :*

S_O___U_N_D_E_R_C_O_V_E_R

•Obsah:
Molly Morris (Miley Cyrus), dost vychytralá, hrubá a drsná holka, znalá pouličního života, je soukromým očkem. Přijímá pracovní příležitost od FBI. Musí zachránit Alex, dceru bývalého gangstera. Změní se ve slušnou kultivovanou dívku a stane se členkou dívčího spolku na vysoké škole, v jehož sídle se skrývá pod jménem Brooke Stonebridge a snaží se o Alex získat informace, které potřebuje k vyřešení případu, přičemž se zamiluje do pohledného Nicolase.

•Hodnocení ostatních: 53%

•Mé hodnocení:
Mě film zaujal už díky tomu, že tam hraje Miley Cyrus. Viděla jsme jednou na blogu recenzi na tento film, tak jsme si řekla, proč si ho nezkusit stáhnout. Já mám ráda takové ty teen filmy, ale i akčnější, toto byl i akční, romantický i teen. Určitě doporučiji stáhnout. Konec byl takový zamotanější, takže to je asi jediné mínus. Určitě tento film patří mezi ty dost dobré. = 80%

Viděli jste tento film? Váš názor na něj? Souhlasíte s hodnocením?


Pokud si ho chcete stáhnout, doporučiji na uloz.to s titulkami.

 


Komentáře

1 blog-ktery-nenudi | 25. března 2013 v 16:37 | Reagovat

Tento film jsem neviděla, ale máš ho tu moc pěkně představený, takže ho přes Velikonoce zkouknu :) Díky na tip! :)

2 J@ckie | Web | 25. března 2013 v 16:37 | Reagovat

neviděla, ale tak můžu se mrknout:) díky.

3 Mrs.Neon | E-mail | Web | 25. března 2013 v 16:38 | Reagovat

tento film jsem neviděl takže nemůžu s ničím souhlasit..
ale někdy možná kouknu
pááčko

4 Roni* | E-mail | Web | 25. března 2013 v 17:02 | Reagovat

Taková náhoda! Zrovna teď jsem ho zhlédla! :D A musím říct, že vážně skvělej. ;) Taky chci na něj udělat "review". :)

5 Kitty Smith | E-mail | Web | 25. března 2013 v 17:14 | Reagovat

No, já zrovna tenhle film neviděla, ale jsem nemocná a nudím se, takže asi kouknu. Jinak, píšeš hezky :)
A máš hezkej blog.
Marytess-Kitty

6 Elee | Web | 25. března 2013 v 17:25 | Reagovat

Ještě jsem ho neviděla,ale stáhnu siho-

7 Ter. | Web | 25. března 2013 v 17:41 | Reagovat

Neviděla jsem, ale jsem ráda, že jsi se rozhodla pro recenzi k němu. :3 Určitě se na něj podívám. :)

8 Molly | Web | 25. března 2013 v 17:49 | Reagovat

viděla jsem ho... líbí se mi,i když je trošku jinej něž takový v jakých hraje Miley :) ale fakt se mi líbí :)

9 -Brunette- | Web | 25. března 2013 v 19:47 | Reagovat

Ta animka se mi nejvíc líbí, je taková rozkošná. :D A už jsem začala.. na méém blogu najdeš 1 den :)) Máš krásný blog! :O

10 Dark Sayu | Web | 25. března 2013 v 20:02 | Reagovat

Celkem dobrý film:) Viděla jsem ho několikrát a není špatný, i když moc nemám ráda filmy s Miley Cyrus:D

11 Šukatérka | Web | 25. března 2013 v 21:12 | Reagovat

No u mě to má tak těch 50% procent. Ale musím uznat, že mají dobrý stylisty =)

12 J@ckie | Web | 25. března 2013 v 21:40 | Reagovat

díky:D já fakt nevím.. všecky se mi líbí:) a ten flm zní fakt dobře xD

13 Niallerka. | Web | 26. března 2013 v 6:47 | Reagovat

Ať ti ta písemka dobře dopadně. :D

14 • Theé | Web | 26. března 2013 v 8:26 | Reagovat

Souhlasím s hodnocením, viděla jsem i lepší ale byl to hezký film! :-)
Jinak nesehnala jsem :-/ U nás mají jenom kuchařky a na nějáké bestsellery kašlou :-D

15 Adiw | Web | 26. března 2013 v 15:23 | Reagovat

Nevidela som, ale keď som si prečítala tvoju recenziu, asi viem, na čo sa budem cez prázdiny pozerať :)

16 K. | Web | 26. března 2013 v 17:18 | Reagovat

Ten určo zkusím, vypadá fakt dobře. Zapíšu si ho na svůj seznam filmů, které jsem ještě neviděla. Díky za typ! :D

17 Veronica Skeleton | E-mail | Web | 26. března 2013 v 17:36 | Reagovat

Já jsem ho viděla, sice s titulkama ale je boží :D Miley je skvělá jak herečka, tak zpěvačka :D ty její xichtíky :DD

18 Nikyy | Web | 26. března 2013 v 17:38 | Reagovat

neviděla jsem , ale někdy se na to určitě podívám:)
nenabíráš do oblíbených?:))

19 H. | Web | 26. března 2013 v 17:50 | Reagovat

Viděla jsem :) příjde mi to jako průměrný teen seriál s trochou klišé :D :) ale já mám ráda klišé :)

20 mine-version | Web | 26. března 2013 v 18:05 | Reagovat

Na tenhle film mě upozornila kámoška dneska ve škole...tušim co budu zítra večer dělat :DD

21 J@ckie | Web | 26. března 2013 v 18:56 | Reagovat

No, není:) ale plánuju udělat. Šak lebku uděláš taky.. kdyby ses do toho pustila, byla by sper fotka!:)

22 » SoulSister') | Web | 27. března 2013 v 9:11 | Reagovat

Ten film jsem neviděla, ale nudím se takže jdu stahovaaaaaaat :D:') ♥

23 Ann xP | Web | 27. března 2013 v 14:46 | Reagovat

Fajn film :)

24 molly-louk | Web | 27. března 2013 v 15:08 | Reagovat

Kdyby byl česky tak ho hned zhlednu,ale neni takže si počkám :D

25 E. | Web | 27. března 2013 v 18:46 | Reagovat

film se mi líbil a přišla jsem na něj právě díky Miley. :)

26 Nessie | Web | 28. března 2013 v 8:43 | Reagovat

Nádherný film,zaujal mě ;)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama