Review {0.2} 2012.

22. prosince 2012 v 11:45 | Adele Violet |  other.
zdravím..* Včera jsem se koukala na ten film 2012! Bylo to super, mám ráda takovýhle sci-fi filmy.. :) Trvalo to 2 a půl hodiny, ale dalo se :D! Ale více se dočtete v recenzi ;))!. Dneska žádnej deníček, nemám moc náladu:X! :D (divný, co?) Dneska si totiž budu muset uklízet a půjdu na ohňostroj, jako každý rok, tak možná zítra přidám fotky :)*!?.
Katastrofický/Akční/Drama/Thriller
USA, 2009, 158 min

Obsah:
Mayský kalendář by měl dosáhnout konce svého třináctého cyklu 21. prosince 2012 a po tomto datu už podle nejmoudřejších mužů této dávné civilizace není nic. To samozřejmě vybízí k otázce: pokud kalendář nepokračuje, co se pak bude dít?
Když před mnoha staletími po sobě Mayové zanechali svůj kalendář s jasným koncovým datem, popsali také, co bude následovat. Do dnešních dní stejnou věc objevili astrologové, numerologové odhalili vzory, které ji předpovídají, geologové míní, že už k ní dávno mělo dojít, a dokonce ani vládní vědci nejsou schopni zamlčet katastrofu biblických rozměrů, která na naši planetu čeká v roce 2012. Proroctví, na jehož počátku stáli právě Mayové, je nyní podrobně zaznamenané, prodiskutované, rozebrané a prozkoumané. V roce 2012 zjistíme pravdu o předpovídané povodni. A nemůžeme říci, že jsme nebyli varováni...

Hodnocení ostatních: 61%

Mé hodnocení:
Film je zajímavý, napínavý , ale v nějakých částech trošku nudný. Pár krát byli vidět počítačové triky, při padání budov apod.. Ale jinak si myslím, že se děj povedl.
=80%

Viděli jste tento film? Líbil se vám? Souhlasíte s hodnocením?

 


Komentáře

1 Łღ | Web | 22. prosince 2012 v 11:48 | Reagovat

Já ho myslím, že neviděla nejsem si jistá. :DDDD hej ty počítačové triky chci vidět! :DDDDD mám ráda jak se všechno natáčí jenom a jenom na zeleném plátně! :'D tak užij si ten ohňostroj :**

2 ♥ Toclík s.r.o. ♥ | Web | 22. prosince 2012 v 11:55 | Reagovat

Zrovna včera večer jsem ho rozkoukala a teď se chystám dokoukat ;)

3 Mrs. Smile | Web | 22. prosince 2012 v 12:03 | Reagovat

Viděla jse kousek filmu a to jak se říto myslím že Rio de Janeiro ted nevím. Máš pravdu v tom, že je vidět jak je to udělané na PC hodně. Kamarádka na tom byla v kině 3D a řekla, že to bylo celkem dobré až na to, že to podle ní vypadalo hodně nereálně. S tvím hodnocením bych asi souhlasila naprosto se to shoduje s kamarádčiným ;)

4 ve-roni-ka | Web | 22. prosince 2012 v 12:08 | Reagovat

Já jsem tenhle film ještě neviděla, ale nemám moc ráda katastrofické filmy. :/

5 stepik | Web | 22. prosince 2012 v 12:17 | Reagovat

Film jsem neviděla.Ale viděla jsem docela dost podobný film 2012 taky to nebylo špatny.Film se mi celkem zalíbil podle tvého obsahu.S hodnocením podle obsahu souhlasím.

6 Monique | Web | 22. prosince 2012 v 12:23 | Reagovat

ahoj _:) já jsem ten film viděla. na konec světa jsem nevěřila a nevěřím. . myslím si že bude ale až za dlouho :)ú to už naše generace dávno nebude na světě a řekla bych že všechno bude uplně jiný.. film 2012 jsem viděla bohužel  a moc se mi nelíbil.. tyhle americký filmy nemám moc ráda. připadá mi to takoý moc.. přehnaný :/ :) ale jestli se ti líbí tka to je dobře.

7 TeSs =) | Web | 22. prosince 2012 v 12:36 | Reagovat

Ten film neznám a podle tvého hodnocení vypad pěkne zajímavě asi si ho stáhnu a zkouknu ho protože mi to fakt hodně zajímá jinak i když film neznám stejně stvým hodnocením souhlasím ;)

8 H. | Web | 22. prosince 2012 v 12:57 | Reagovat

Já jsem ten film neviděla a chtěla jsem se na něho kouknout v ten osudný včerejší den :D Nakonec jsem se na to vykašlala. Trvá to stejně dlouho, jako třeba Temný rytíř u kterýho ty 2 a půl hodiny prostě stojí za to. Nevím, jestli bych u filmu 2012 vydržela :/ (protože hned co mě začne nudit, začnu přetáčet a ono to pak už není ono.. :/

9 miluju-liceni-celebrity | Web | 22. prosince 2012 v 13:20 | Reagovat

Já na tyhle filmy nekoukám, ani se nedivim že jsi dala tak nízké hodnocení:)souhlasím s tvým hodnocením...:)

10 *JÁ* | E-mail | Web | 22. prosince 2012 v 13:22 | Reagovat

Jo jo ten film jsem viděla a docela újde není to zrovna dobrý na dívání se v noci hlavně ne před koncem světa!!! :D

11 Olja:) | Web | 22. prosince 2012 v 14:50 | Reagovat

Film jsem neviděla protože jsem si říkala že se na to mrknu až to osudné datum přežijeme a poté se tomu budu akorát smát :D takže .. čas si to stáhnout :D

12 ~ Essie Forgotten ~ | E-mail | Web | 22. prosince 2012 v 17:22 | Reagovat

To já takovýhle filmy nemusím:D. Jinak jsem ho teda neviděla no. Mě by se o tom pak asi zdálo :D. Fakt 'miluju' moje sny.
Možná ho někdy zkouknu... nebyl asi až tak moc drsnej jak mi připadal. Ohňostroj si teda užij:3 Nebo jestli píšu pozdě tak snad sis ho užila:D. Na fotky se každopádně těším:).

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama